©  Instagram

Bekende Antwerpse Tiktokker Dennis Van Peel zit urenlang vast in Thalys: “Geen licht, geen airco”

Bekende Antwerpse Tiktokker Dennis Van Peel en zijn vriend Ruben van de Sande deden er gisterenavond wel heel erg lang over om van Amsterdam in Antwerpen te raken. De oorzaak was een technisch probleem bij de Thalys. De twee kwamen uren vast te zitten in de trein zonder licht en airco.

avw

“We namen de Thalys in Amsterdam om kwart over acht en kwamen 20 minuten later vast te zitten door een technisch probleem. Geen licht, geen airco. Het werd echt ontzettend warm in de trein. Na twee uur deelden ze enkel wat water uit”, zegt Dennis Van Peel.

De communicatie verliep bovendien allesbehalve vlot, “eerst zeiden ze ons dat er een nieuwe Thalys zou aankomen die de route gewoon zou verderzetten. Even later kregen we te horen dat er het geen Thalys maar een gewone NS trein zou zijn met als eindhalte Brussel. Die reed uiteindelijk helemaal niet door naar Brussel, maar zette de route niet veel verder al stop in Rotterdam”, vertelt Dennis.

“In Rotterdam namen we uiteindelijk de taxi naar Antwerpen, samen met een 14-jarig meisje die alleen in de trein zat. Om half drie ’s nachts waren we dan eindelijk thuis”, gaat Dennis verder.

Thalys zou het vervoer met de taxi naar huis en het treinticket terugbetalen, maar tot nu toe hebben Dennis en Ruben nog niets gehoord.

 ©  Instagram

 ©  Instagram

 

Vastgoed

Jobs in de regio