Voor de buitenvertoningen van MOOOV zou regen een spelbreker zijn. © Katrien Vos

Regen mag nog even uitblijven voor MOOOV Wijkt Af

Turnhout -

Tijdens de laatste twee weken van augustus gaat MOOOV opnieuw de hort op. Op buitenlocaties in thuisstad Turnhout en de rest van de Kempen worden gratis films vertoond in openlucht.

Al enkele jaren verlaat wereldfilmfestival MOOOV tijdens de zomermaanden de knusse cinemazetels om prenten op prachtige locaties aan te bieden. Nog tot en met maandag 29 augustus strijkt de mobiele vertoning onder meer neer aan de pastorij van Oosthoven in Oud-Turnhout, aan het Boshuis in Ravels, in de tuin van Cultuurcentrum Baarle, op de Konijnenberg in Vosselaar en in de beeldentuin van de Arendonkse academie.

In thuisstad Turnhout kampeert MOOOV een week lang in de binnentuin van het Heilig Graf, een erfenis uit de coronatijden. Van maandag 22 tot en met 26 augustus worden daar achtereenvolgens The Duke, One Second, To Olivia, Gli Anni Più Belli en Délicieux vertoond. MOOOV Wijkt Af sluit deze zomer af op maandag 29 augustus in Sportcentrum ’t Hofeind in Merksplas met Flee, de animatiefilm die het voorbije festival opende. (woad)

www.mooov.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners