©  BELGA

Lillestrøm-coach geeft hoop op kwalificatie tegen Antwerp niet op: “In voetbal kan alles”

Antwerp verzilverde door de 1-3-zege in Noorwegen een uitstekende uitgangspositie om door te stoten naar de play-off van de Conference League, maar trainer Geir Bakke geeft met Lillestrøm de hoop niet op. Dan zullen de Noren deze donderdag in de return van de derde voorronde wel met meerdere doelpunten verschil moeten winnen van Antwerp.

Bron: belga

“We kijken ernaar uit om de wedstrijd te spelen, ook al starten we niet met de beste uitgangspositie”, verklaarde Bakke woensdag op een persmoment op de Bosuil. “We maakten in de eerste wedstrijd wat foutjes en slikten drie doelpunten. We zullen een zeer goede wedstrijd moeten spelen om door te stoten.”

“Maar in het voetbal weet je nooit”, vervolgde de 52-jarige Noor. “We zullen compact moeten spelen en defensief ons mannetje staan. Ze zullen ons pijn willen doen, daarop moeten we voorbereid zijn.”

 ©  BELGA

Marius Lundemo, die recent overkwam van het Cypriotische APOEL Nicosia, zag als invaller in de heenmatch een “sterk Antwerp met veel goede spelers”. De 28-jarige Noorse middenvelder geeft zich echter nog niet gewonnen. “In het voetbal kan alles, daaraan moeten we ons optrekken.”

Lillestrøm staat na zeventien speeldagen op de tweede plaats in de Noorse competitie, op vijf punten van leider Molde, dat een wedstrijd meer telt.

Vastgoed

Jobs in de regio