Eerder deze week waren er opnames op het dak van de Fabiolakblokken in Sint-Niklaas. © Facebook De Passie

Filmopnames op het dak van Fabiolablokken

Sint-Niklaas -

De filmcrew De Passie is druk in de weer het hun film ‘De Passie Sint-Niklaas, de film’. Eerder deze week werd er gedraaid op het dak van de Fabiolablokken in Sint-Niklaas. De opnames zijn volop aan de gang en de crew is nog op zoek naar figuranten die willen meespelen in de film.

Yannick Joos

Door de coronapandemie werd in 2020 het grootst live spektakel op de Grote Markt in Sint-Niklaas rond De Passie uitgesteld en uiteindelijk ook afgelast. Daarom komt er nu een film, die op 1 april 2023 in première zal gaan. Bedoeling is om de film over het passieverhaal van Jezus te vertonen op verschillende locaties in de buurt, zoals de plaatselijke cinema en de lokale televisiezenders.

Voor de laatste draaidagen in augustus is De Passie nog op zoek naar verschillende figuranten. “Het is een unieke belevenis”, klinkt het bij de filmcrew. “Je staat samen met enkele topacteurs op de set. Onder meer Braam Verreth, Viv Van Dingenen, Jan Schepens, Peter Thyssen en Yemi Oduwale maken deel uit van de crew.”

Meer info over de draaidagen vind je op de Facebookpagina van De Passie. Wie interesse heeft, kan contact opnemen met info@depassie.be.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio