De deelnemers aan de koers op rollen hopen op veel steun. © RR

Vremde staat voor een driedaags feestweekend met optredens, rommelmarkt en een koers op rollen

Vremde -

De Boechoutse deelgemeente Vremde toont zich dit weekend als een gezellig feestdorp. Tijdens het Vremde Feestweekend wordt er vooral veel gezongen en gedanst.

Filip Spoelders

Het organiserende Vremde Feest opent vrijdag om 18 uur de tent in het park. Een uur later volgt een spektakel van De Zeepbellen Compagnie. De eerste avond wordt afgesloten met een optreden van The Gambits.

Het centrum van Vremde verwacht zaterdag al vrij vroeg de eerste bezoekers want om 9 uur openen de deelnemers aan de rommelmarkt hun standen en kramen. Voor en na het snuisteren tussen de vele spullen kan in het café van het park de dorst worden gelest.

Optredens

De rommelmarkt sluit om 16 uur maar een uur later vangen de optredens al aan. Eerst is het aan de kinderen om te dansen met dj De Handjesindelucht Party. ’s Avonds volgen nog drie optredens met achtereenvolgens Majé, Barking Bruce en dj Stereo Special.

Op de afsluitende zondag mag het er eerst even sportief aan toe gaan. Om 14 uur wordt in het park het startschot gegeven voor de koers op rollen. Teams van twee nemen het tegen elkaar op om hopelijk in de prijzen te vallen. Het laatste woord is om 18 uur voor de band De Clintons, die zijn wortels in Boechout heeft.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio