Archiefbeeld © Gemeente Putte

Lokaal bestuur lanceert weer reeks zomerterrassen met livemuziek, deejays en foodtrucks

Peulis, Beerzel, Grasheide -

Het lokale bestuur van Putte geeft op vrijdag 12 augustus de aftrap van een nieuwe reeks zomerterrassen. Het eerste terras strijkt neer aan kinderopvang De Peulder in deelgemeente Peulis. Nadien komen Grasheide en Beerzel aan de beurt.

Kristof Van Rompaey

Tijdens het zomerterras in Peulis komt de plaatselijke band Atomic bezoekers vanaf 20u entertainen. “Ze laten de plek swingen met legendarische covers van Blondie”, klinkt het. “Kom zeker eens meekelen met hun alom bekende nummers. Dj Peter komt nadien nog enkele uren een feestje bouwen. The Croquefather zorgt voor lekkere croques.”

Op vrijdag 19 augustus strijkt het zomerterras neer aan het gemeenschapslokaal van Grasheide. “Vanaf 20u is het er the place to be voor een leuke zomeravond. De leden van Elke & de Eddy‘s komen daar mee voor zorgen met een uitgebreid gamma aan covers. Zij weten elk publiek te bekoren. Nadien is er ook nog een afterparty met Discobar PB Musics. Foodtruck Bjeizelse burgers komt graag de hongerige magen stillen.”

De reeks zomerterrassen sluit op vrijdag 9 september af op het Rode Plein in Beerzel. Daar spelen Circo Maximo en De Kreunaers ten dans. Dj Delirium komt nadien het feestje afsluiten. Ook daar rukt er een foodtruck aan.

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio