Samsung stelt nieuwste vouwbare smartphones en andere producten voor tijdens persconferentie

Naar goede gewoonte stelt Samsung zijn nieuwste technologische snufjes voor tijdens het Unpacked-evenement. Ook ditmaal werden daarbij enkele nieuwe producten aangekondigd. Zo komt het bedrijf onder meer met de Galaxy Z Flip 4 en Fold 4 als gloednieuwe vouwbare smartphones. Verder passeren enkele wearables de revue. Met de Galaxy Watch 5 en het Pro-model mogen we namelijk nieuwe smartwatches verwelkomen. En ook de liefhebbers van draadloze oortjes komen met de Samsung Galaxy Buds 2 aan hun trekken.

Galaxy Z Flip4

De Galaxy Z Flip4 bouwt voort op Samsungs iconische vormgeving, met talloze upgrades, zoals een verbeterde camera-ervaring, een grotere accu en uitgebreidere aanpassingsmogelijkheden. Het is Samsungs meest verfijnde ontwerp tot nu toe. Zowel op het cover-scherm als het hoofdscherm kun je de Z Flip4 van binnen en van buiten volledig aanpassen met Galaxy Themes. Zo maak je je foldable extra persoonlijk, met zelfgekozen lettertypen, pictogrammen en designs.

Galaxy Z Filp4 ©  Samsung

Galaxy Z Fold4

De Galaxy Z4 is het eerste apparaat dat wordt geleverd met Android 12L, een speciale versie van Android die door Google is gemaakt voor grote schermen, zoals opvouwbare apparaten. De samenwerking van Samsung met Google en Microsoft zorgt ervoor dat multitasken makkelijker wordt. Google-apps, zoals Chrome en Gmail, ondersteunen nu drag-and-drop, zodat gebruikers snel links, foto’s en meer van de ene app naar de andere kunnen kopiëren en plakken.

Galaxy Z Fold4 ©  Samsung

Galaxy Watch5

De Galaxy Watch5-serie is voorzien van een Sapphire Crystal Glass display, wat zorgt voor een 60% hardere buitenkant. Ook zal je binnenkort je weg kunnen vinden op Google Maps vanaf je pols zonder smartphoneverbinding.

Galaxy Watch5 ©  Samsung

Galaxy Watch5 Pro

Het Premiummodel heeft supersterk Sapphire Crystal Glass en een titanium behuizing. Bovendien heeft de Galaxy Watch5 Pro de grootste batterij ooit in de Galaxy Watchreeks. Die is 60% groter dan in de Galaxy Watch4. Ook heeft de watch GPS waarmee je erop uit kunt trekken.

Galaxy Watch5 Pro  ©  Samsung

Galaxy Buds2 Pro

De nieuwe premium draadloze oordopjes van Samsung voor zijn voorzien van een superieure 24-bit Hi-Fi Audio en een hoog dynamisch bereik. Het nieuwe compacte, ergonomische ontwerp is 15% kleiner.

Hier vind je de prijzen van de nieuwe Samsung producten:

kmlo, avw

Vastgoed

Jobs in de regio