Fiesta Mundial vond vorig jaar plaats naast de Keiheuvel, dit jaar wijkt het festival eenmalig uit naar GO-Campus Balen.  © Tommy Maes

Fiesta Mundial zoekt medewerkers voor editie 2022

Balen -

Fiesta Mundial in Balen is op zoek naar vrijwilligers die op 24 en 25 september een handje willen toesteken. Het festival keert dan eenmalig terug naar GO-Campus Balen.

In 1996 vond Fiesta Mundial voor het eerst plaats op de site van ’t Klepperke, nu bekend als GO-Campus Balen. Dit jaar keert het festival eenmalig terug naar deze locatie. Fiesta Mundial vindt plaats op 24 en 25 september. Voor dat weekend zoekt het evenement nog voor helpende handen.

Wie dat weekend een handje wil toesteken, kan zich online registreren via de website van Fiesta Mundial (www.fiestamundial.be/medewerkers). Ook verenigingen of projectgroepen kunnen zich melden.

De vrijwilligers kunnen tijdens het festivalweekend kiezen uit verschillende taken. De uren die ze werken, kunnen ze dan ‘cadeau’ geven aan één van de gesteunde projecten. Daarnaast mogen ze gratis meefeesten in een ongelooflijke ambiance, krijgen ze een exclusief medewerkers T-shirt en worden ze voorzien van de nodige hapjes en drankjes. (mto)

www.fiestamundial.be/medewerkers

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio