Finaliste Britt De Rockere. © rr

Ex deelneemster Ex on the Beach wil in Miss Fashion tonen wie ze echt wil zijn

Berchem, Mortsel -

In de finale van Miss Fashion 2023, in oktober in Gent, staat ook de 23-jarige Britt De Rockere, afkomstig van Berchem/Mortsel. Bij sommigen doet haar naam misschien nog een belletje rinkelen, als voormalig deelneemster aan Ex on the Beach Double Dutch in 2018.

Uit dat avontuur heeft de Miss-finaliste naar eigen zeggen veel geleerd. “Op dat moment was ik 19 jaar en heel onzeker”, vertelt ze. “Maar hieruit heb ik mezelf gereflecteerd op een andere manier. Door jezelf terug te zien op televisie, was het mij duidelijk dat dit niet de persoon was die ik wil zijn. Ik wil laten zien dat ik niet meer dat onzekere meisje ben van televisie, maar een familiemens die trots is op de vrouw die ze aan het worden is, door wat ze heeft gedaan en doet. Ik heb liever spijt van iets dat ik heb gedaan, dan van iets dat ik niet heb gedaan.”

“De kans om te groeien, was wat mij ook zo aansprak in deze verkiezing. Ik ken sinds mijn 12de Janice Racaj die vorig jaar eerste eredame werd. Hoe zij is uitgegroeid tot een zelfzekere jongedame is ongelooflijk. Het verschil met voor en na is enorm. Dat is vooral ook wat ik wil bereiken.”

“Bovendien ben ik ook dagelijks bezig met mode. Ik werk bij mijn schoonmoeder in Ris Boutique in Antwerpen, zoek mee de collecties uit en waag me af te toe aan wat ontwerpen. Zo heb ik bijvoorbeeld de kimono voor de halve finale zelf gemaakt.”

“ Het leek me daarom wel gepast om mij in te schrijven voor een Miss-verkiezing waar het niet draait om de grootste portefeuille, het knapste uiterlijk of de kleinste maatjes. Miss Fashion is een verkiezing die ons laat groeien tot vrouwen die trots mogen zijn op zichzelf. “

Wie Britt een duwtje in de rug wil geven om haar doel te bereiken, kan via de website van Miss Fashion een stem uitbrengen. Je vindt haar onder nummer 17. Stemmen kan eenmalig en is gratis. De finale vindt plaats op 22 oktober in Gent.(bar)

 

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio