De leden van Kiwanis Lier Twee Neten hebben iets te vieren. © RR

Kiwanis Lier viert verjaardag met nieuwe website

Lier -

Kiwanis Lier Twee Neten werd 25 jaar geleden de Lierse afdeling van Kiwanis. De vereniging viert dat met een nieuwe website.

“Kiwanis Lier Twee Neten bestaat eigenlijk al dertig jaar, maar door de uitreiking van het charter in 1997 werden we ook een officiële afdeling van Kiwanis International. De nieuwe website is niet alleen de perfecte manier om deze verjaardag te vieren, maar zal ons in de toekomst ook helpen om makkelijker leden, mensen met interesse in onze werking en sponsors te bereiken”, zegt voorzitter Kris Trovisi.

Die sponsors zijn natuurlijk erg belangrijk, want het hoofddoel van de Lierse Kiwanisafdeling is om projecten ten voordele van kwetsbare kinderen en jongeren uit Lier en omgeving te ondersteunen. “We haalden het afgelopen werkingsjaar Michael Van Peel (stand-upcomedian, red.) naar Lier, organiseerden een Disco Party, stookten onze eigen Kiwanis-gin die nog steeds te verkrijgen is en maakten een jubileumboek over onze 25ste verjaardag. En binnenkort ligt het stripverhaal ‘De mammoethelden’ in de winkel”, zegt Bart De Bie, voorzitter van de Commissie Fund van de club.

“Op die manier zamelden we ongeveer 60.000 euro in, een recordbedrag dat integraal geschonken wordt aan goede doelen om het levenscomfort van kwetsbare kinderen te verbeteren, zoals TEJO Lier en Jeugdhulp Don Bosco.” (cvr)

www.kiwanisliertweeneten.be

MEER OVER Lier

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio