Het Plantjesweekend vindt dit jaar plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 september. © rr

Verkopers gezocht voor Plantjesweekend KOTK

Mol -

Het Mols Comité Kom op tegen Kanker is op zoek naar verkopers voor het Plantjesweekend van KOTK op vrijdag 16 en zaterdag 17 september. Wie die dagen enkele uurtjes vrij wil houden om azalea’s te verkopen, kan zich aanmelden bij het comité.

Tijdens het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker worden azalea’s verkocht. De opbrengst gaat naar waardevolle steun- en zorgprojecten voor mensen met kanker. Zo worden er onder meer speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat ook naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen.

Dit jaar vindt het Plantjesweekend plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 september. Wie zin heeft om dat weekend de handen uit mouwen wil steken voor Kom op tegen Kanker, kan zich zich bij het Mols Comité Kom op tegen Kanker melden via tegenkanker@gemeentemol.be of 014-33 05 03.

Honderdduizenden azalea’s vinden jaarlijks hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Deze actie is enkel mogelijk dankzij de inzet van een grote groep gemotiveerde vrijwilligers. Als vrijwilliger sta je steeds met minstens twee helpers aan een supermarkt om azalea’s te verkopen. Je draagt een T-shirt van Kom op tegen Kanker en een identificatiebadge. De uren dat je wil komen helpen, zijn volledig onderling af te spreken.  (mto)

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio