© RR

Sportdienst mobiliseert gemeente met Herselt Beweegt: “Van sportquiz tot kinderdisco”

Herselt -

De sportdienst van Herselt zet vanaf donderdag 11 augustus de schouders weer onder Herselt Beweegt. Tot en met zondag 14 augustus kan iedereen deelnemen aan een divers en sportief programma, te beginnen met een sportquiz op donderdag.

Kristof Van Rompaey

Herselt Beweegt vindt plaats in en rond de feesttent op de Vest. Dagelijks is daar muzikale animatie gepland. Voor sommige activiteiten moet je op voorhand inschrijven, maar de tent en optredens zijn vrij toegankelijk. De inschrijvingsperiode voor de quiz op donderdag is intussen verstreken.

“Vrijdag staat van 11 tot 17u een kinder- en familiedag gepland. Om 15u is er een optreden van kinderdisco Splash”, klinkt het bij de sportdienst. “Vanaf 18.30u begint de Limbergjogging. Inschrijven kan vooraf of ter plaatse. Om 21u is er nog een optreden.”

Zaterdag kan je tussen 7 en 15u deelnemen aan de wandeling Herseltse Heuvels. In de namiddag staat ook een Sjacochenolympiade gepland. “Om 18u begint de vrijwilligers- en kampioenenviering. Je kunt die bijwonen op uitnodiging. Ook supporters zijn welkom. Afsluiten doen we op zondag met de Fietseling. Vanaf 8u kan je daar ter plaatse voor inschrijven. Van 10 tot 17u vindt ook een vrij toegankelijke streekproductenmarkt plaats.” (kvro)

www.herselt.be/herselt-beweegt

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio