Joost Van Hyfte is de frontman van de Old Comedians Music Society. © rr

Old Comedians Music Society speelt op derde Balen Muziekterras van de zomer

Balen -

De Chiroterreinen van Rosselaar zijn op donderdag 11 augustus de locatie van het derde Balen Muziekterras deze zomer. De centrale muzikale act is The Old Comedians Music Society, met onder meer Joost Van Hyfte.

The Old Comedians Music Society is een gloednieuwe coverband van comedians. Joost Van Hyfte is de muzikale frontman en ceremoniemeester. Hij brengt vier professionele livemuzikanten mee én tovert ook twee zingende comedians uit zijn hoed.

Wie dat precies zijn, blijft een verrassing, maar onder meer Nele Goossens, Gili, Piv Huvluv en Nigel Williams behoren tot de kanshebbers. Samen zullen zij je tijdens het Muziekterras in Rosselaar omverblazen met eigenwijze versies van nummers uit de jaren ‘60, ‘70, ‘80 en ‘90.

Balen Muziekterras omvat vier gratis concertavonden, telkens op een andere locatie in Balen. Voor het derde Muziekterras op donderdag 18 augustus zijn de Chiroterreinen van Rosselaar de place to be. Vanaf 18u is er kinderanimatie. The Old Comedians Music Society start om 20.30u met het concert.

Dit jaar werkt Balen Muziekterras ook met herbruikbare bekers zonder waarborg. Daarom vraagt de organisatie aan bezoekers om de bekers weer in te leveren als hun drankje op is.  (mto)

www.balenmuziekterras.be

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio