Milla Goethals. © Luc Colleman

Rechtenstudente Milla pleit in Miss Fashion-verkiezing voor girlpower

Linkeroever -

Milla Goethals (18), die op Linkeroever woont, treedt in oktober in Gent aan in de finale van Miss Fashion 2023. De studente rechten houdt een vurig pleidooi voor girlpower, om als dames mekaar te versterken.

Voor Milla is het de allereerste ervaring in de missenwereld en dat bevalt haar goed. “Ik geraakte bevriend met Janice die vorig jaar eerste eredame werd. Bij de oproep naar nieuwe kandidaten stuurde ze mij een berichtje of het ook niks voor mij zou zijn”, vertelt Milla.

“Ik dacht: waarom niet. Ik wil heel graag mijn cirkel verbreden en andere jonge vrouwen leren kennen die ik anders nooit zou tegengekomen. When women support each other, incredible things happen is een van de spreuken waar ik naar leef. De visie van Miss Fashion dat elk meisje het beste uit zichzelf kan halen, sluit daar perfect bij aan. Dat was net wat me in deze verkiezing aansprak.”

“Het is heel fijn om elkaar te zien groeien in dit avontuur. Ik hoop dan ook de buitenwereld, vooral jonge meisjes, te kunnen inspireren om elkaar naar de top te helpen in plaats van neer te duwen.”

“Verder hoop ik met mijn deelname het stereotype beeld te kunnen wegwerken dat een miss enkel een mooi gezichtje zonder inhoud is. Miss zijn, is veel meer dan alleen de buitenkant.”

“Uiteraard hoop ik, net als alle andere meisjes, met het kroontje naar huis te kunnen gaan en ik ga er hard voor werken, maar Miss Fashion biedt nog vele andere opportuniteiten. Er worden verschillende titels uitgereikt waarbij je Miss Fashion ook internationaal kan vertegenwoordigen. Daar droom ik stiekem toch ook een beetje van. Het is een heel andere wereld dan ik gewoon ben, maar het is allemaal heel erg leuk om te doen, misschien volgen er nog wel andere verkiezingen.”

Wie Milla een duwtje in de rug wil geven om haar doel te bereiken, kan via de website van Miss Fashion een stem uitbrengen. Je vindt haar onder nummer 11. Stemmen kan eenmalig en is gratis. De finale vindt plaats op 22 oktober in Gent.(bar)

 

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio