Archiefbeeld. © rr

Drie minderjarige dealers opgepakt

Hoboken, Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft afgelopen weekend drie minderjarige dealers opgepakt. Twee van hen waren gekend voor drugsfeiten en vrij onder voorwaarden. De drie tieners werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

nelo

Het wijkondersteuningsteam (WOT) Zuid controleerde in Hoboken een bromfiets met twee opzittenden. “Deze probeerde de politiecontrole nog te ontlopen, maar werd na 500 meter al onderschept”, vertelt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie. “De twee jongemannen bleken vrij onder voorwaarden, één van die voorwaarden was een contactverbod met elkaar.”

“Het duo was gekend voor het verkopen van drugs en hadden opnieuw cannabis op zak. Ze waren op weg naar een klant”, zegt Migom. De twee minderjarigen (17 en 16) werden nog maar eens voor de jeugdrechter gebracht.

Het WOT Oost merkte zaterdagavond een mogelijke drugsdeal op in de De Bisthovenlei. “De verkoper bleek slechts 15 jaar oud, hij had net een hoeveelheid cocaïne aan de man gebracht. De jongen werd voorgeleid bij de jeugdrechter”, aldus de politie.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio