De twee mannen hadden dosissen cocaïne en 6.000 euro cash geld op zak. © Politie Antwerpen

Politie arresteert duo met cocaïne en 6.000 euro cash geld op zak

Schoten -

De Antwerpse politie zag zaterdag hoe een man dosissen cocaïne verkocht vanuit zijn wagen in Schoten. Ook zijn kompaan werd opgespoord en opgepakt met 6.000 euro cash geld op zak. Beide mannen werden gearresteerd, één van hen is intussen vrij onder voorwaarden.

nelo

Het wijkondersteuningsteam Noord stelde zaterdagvoormiddag vast hoe twee inzittenden van een wagen non-stop bezig waren op hun gsm-toestel in de Ridder Walter Van Havrelaan. Omdat het voertuig en de eigenaar gekend waren voor drugsverkoop, besloot de politie de wagen in het vizier te houden.

Eén van de twee mannen reed uiteindelijk weg met de wagen. “In Schoten stopte de bestuurder aan een appartementsgebouw, daar werden twee dosissen cocaïne verkocht”, vertelt politiewoordvoerder Willem Migom. “De wagen werd gecontroleerd en er werden nog 28 dosissen cocaïne aangetroffen.”

Ook de tweede man werd opgespoord en gecontroleerd. “Hij had 6.000 euro cash op zak en werd ook opgepakt. Het duo werd gearresteerd en voorgeleid. Eén man werd aangehouden, zijn kompaan is vrij onder voorwaarden”, aldus Migom.

Vastgoed

Jobs in de regio