Archiefbeeld. © rr

Dealer slaat op de vlucht en rijdt in op politievoertuig

Deurne -

De politie heeft vrijdagavond een 20-jarige dealer gearresteerd in Deurne. Toen het wijkteam de man op zijn bromfiets wilde aanspreken na een verkeersovertreding, sloeg hij op de vlucht. De bromfietser reed uiteindelijk in op een politievoertuig, waarna hij kon worden opgepakt.

nelo

Het wijkteam van de Junostraat zag tijdens een patrouille op vrijdagavond een bromfietser een flagrante verkeersovertreding maken op de Gijsbrecht Van Deurnelaan. “De patrouille wilde de bromfietser hierop aanspreken, maar deze koos het hazenpad”, zegt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie. “Een korte, hevige achtervolging later reed de bromfietser in op het politievoertuig, waarna de jonge knaap te voet verder vluchtte. Het maakte uiteindelijk geen verschil, de man werd alsnog gevat door de politie.”

De jonge twintiger had een hoeveelheid cash geld op zak en zijn gsm-toestel rinkelde onophoudelijk. De politie vermoedde dat er mogelijks sprake was drugshandel. “Er werd een huiszoeking uitgevoerd waarbij 15 gram cocaïne, verpakkingsmateriaal en een weegschaal werd aangetroffen. De man van 20 werd gearresteerd, voorgeleid en aangehouden”, aldus Migom.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio