©  Instagram @pat.krimson

Pat Krimson verliest moeder (81): “Ik zal mij optrekken aan uw woorden: the show must go on”

Afgelopen vrijdag is de moeder van Pat Krimson (57) overleden. Dat laat hij weten via Instagram. Gerda werd in juni nog 81 jaar. “Het verlies gaat ondraaglijk zijn”, schrijft de dj.

edb

Pat Krimson, ofwel Patrick Claesen, deelt de doodsbrief van zijn moeder op Instagram. “Mama is onlangs van ons heengegaan”, schrijft hij bij de post. “Ze is heel rustig en vredig ingeslapen.” Volgens de 2 Fabiola-frontman was zijn moeder echt op, “de strijd was helemaal gestreden”. Ze was al een paar jaar dementerend.

“Woorden schieten mij momenteel tekort en het verlies gaat ondraaglijk zijn”, gaat Claesen verder. “Mama onze band was zo fijn, zo warm met niets te vergelijken...”

Pat en zijn verloofde Loredana werkten afgelopen weekend plichtsbewust de geplande optredens af. Dat deed de Limburger om zijn mama te eren, zo blijkt uit zijn tekst. “Je was altijd zo blij en fier als ik ging optreden. Ik zal speciaal voor jou nog harder mijn best doen, lieve mama, en mij optrekken aan uw woorden: the show must go on. Ik mis u nu al enorm.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio