Leki verlaat ziekenhuis zes maanden nadat beroerte haar verlamde: “De lange rit is nog niet voorbij”

Edegem -

Karoline Kamosi (44), beter bekend als Leki, heeft na een half jaar het Revarte Revalidatieziekenhuis in Edegem verlaten. Dat laat ze weten op Instagram. De zangeres kwam in het ziekenhuis terecht na een beroerte die haar verlamde. Intussen wandelt ze weer, maar “de lange rit is nog niet voorbij”.

edb

Leki doet in het kort haar verhaal op Instagram, bij enkele foto’s van de dag waarop ze het ziekenhuis mocht verlaten. Ze schrijft dat ze een half jaar geleden bezig was met de promotie van haar nieuwe single The River, toen ze zich vijf dagen lang slecht voelde. De Antwerpse stond er niet echt bij stil en ging gewoon door, al zegt ze geen herinnering te hebben van die dagen. Toen ging het mis: Leki werd teruggevonden op de vloer van haar woonkamer, werd naar het ziekenhuis gebracht en kwam in een coma terecht. Ze had een herseninfarct gehad. “Ik ging bijna dood”, schrijft Kamosi.

LEES OOK. Zangeres Leki (44) herstelt van beroerte: “Ze is heel moedig en positief”

Na twee weken op intensieve zorgen, werd de ex-TMF-presentatrice grotendeels verlamd wakker. Ze was bovendien doof, verloor haar spraakvermogen, leed neurologische schade en was heel erg in de war. Intussen loopt, praat en hoort ze weer, maar dit is nog niet het einde van de weg. De zangeres moet nog drie keer per week terugkeren naar het revalidatiecentrum. Ze krijgt ook thuistherapie. Maar Kamosi is positief ingesteld. “Ik ben mijn geweldige moeder, beste vriend Marc, vrienden en familie zo dankbaar”, schrijft ze op Instagram. “Ik ben blij dat ik leef en vier elk moment!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio