Mama tweet foto van dochtertje dat als twee druppels water lijkt op Woody Harrelson … en acteur is geflatteerd

Het is een klassiek discussiepunt onder jonge ouders en hun omgeving: lijkt de baby nu meer op moeder of vader? Volgens een moeder uit Noord-Ierland lijkt hun kleine spruit vooral op… Woody Harrelson. Dani Grier Mulvenna postte op Twitter een foto van haar dochter Cora, met daarnaast een beeld van de Amerikaanse acteur en inderdaad, de gelijkenis is treffend. Harrelson zelf is alvast geflatteerd, zo liet hij niet veel later weten via Instagram.

joro

Dani Grier Mulvenna plaatste op 3 augustus een foto van haar breedlachende dochter Cora naast een still van de 61-jarige acteur, afkomstig uit de film Zombieland, op Twitter. “Ok, maar hoe hard lijkt onze dochter op Woody Harrelson?”, schreef ze erbij.

Ze was niet de enige die de gelijkenis frappant vond, want in nauwelijks twee dagen tijd kreeg het bericht maar liefst 483.000 likes. Het bericht ging zo viraal dat het zelfs de Hollywoodacteur, bekend van films Natural Born Killers, The People vs Larry Flint en de serie True Detective, niet was ontgaan.

Tot verrassing van mama Dani kreeg haar bericht een antwoord van de drievoudige Oscargenomineerde acteur. Op Instagram pende hij een “Ode aan Cora” neer. “Je bent een schattig kind. Geflatteerd om met haar vergeleken te worden. Jij hebt een prachtige lach. Ik wenste dat ik jouw haar had”, luidde de grappige, maar ook ontroerende ode.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De mama van Cora was zo te zien door de post van de acteur. “Het komt niet elke dag voor dat Woody Harrelson een gedicht schrijft voor je dochter”, tweette ze nadien. Om er vervolgens nog aan toe te voegen: “Het is niet dat Cora altijd op Woody Harrelson lijkt, maar als ze er op lijkt, dan lijkt ze er heel erg hard op.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio