Opvallend: Dylan Teuns verlaat Bahrain Victorious per direct en stapt over naar Israël-Premier Tech

Dylan Teuns vertrekt met onmiddellijke ingang bij Bahrain Victorious. Dat heeft het team van de 30-jarige Limburger vrijdagavond laten weten. Teuns zal vanaf heden de kleuren van Israël-Premier Tech verdedigen.

Jonas Withouck

“Bedankt voor je vier onvergetelijke jaren bij ons en je prachtige overwinningen in de Tour de France en de Waalse Pijl”, schrijft het team op Twitter. “We wensen je het beste toe!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet veel later werd het ook al duidelijk bij welke ploeg Teuns zijn carrière zal verderzetten. “Israël-Premier Tech is verheugd om Dylan Teuns als nieuwe renner aan te kondigen”, schrijft zijn nieuwe ploeg in een officiële mededeling.

“Israel - Premier Tech is een team dat de laatste jaren enorme stappen gezet heeft en het was mooi om te zien hoe ze twee ritten in de Tour de France wonnen”, vertelt Teuns op de website van het team. “Ik denk dat het team op weg is om tot de top te behoren en het is leuk om erbij te komen. Ik voel dat ik een sleutelrol zal kunnen spelen in de wedstrijden die mij het best liggen.”

Teuns won dit seizoen de Waalse Pijl en een etappe in de Ronde van Romandië. Op zijn erelijst staan ook onder meer twee ritzeges in de Tour.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio