© Instagram Tony Hawk

Geblesseerde skater Tony Hawk vraagt Antwerpenaar Moya (13) om kickflip te doen op het podium

Antwerpen -

Antwerpenaar Moya (13) kon zijn geluk niet op tijdens de voorstelling van de Amerikaanse skatelegende Tony Hawk. Dinsdag strandde de Amerikaan met zijn tournee An Evening with Tony Hawk in het OLT Rivierenhof. Vrienden van Moya hadden hem gevraagd om een kickflip te doen op het podium, maar door een blessure kon Hawk die vraag niet vervullen. Moya mocht daarom voor hem invallen. De Antwerpenaar voerde de truc perfect uit. “Ik was verrast dat hij me erop liet. Ik had wel wat zenuwen, dus ik ben blij dat het gelukt is”, vertelt Moya aan VRT NWS.

Bron: VRT NWS

LEES OOK. Fans verwelkomen legende Tony Hawk in OLT Rivierenhof: “De Mick Jagger van de skatewereld”

Niet alleen Moya, maar ook drie andere kinderen mochten hun skills tonen. Hawk deelde het moment op zijn Instagrampagina met wel 7,5 miljoen volgers. “De vier kinderen zijn allemaal clean geland”, schrijft hij. “Skateboarden is springlevend in België. Bedankt aan iedereen die er was om mijn verhaal te horen!”

Vrijdagavond staat Hawk nog in Stockholm en zaterdag in Oslo met zijn show.  svo

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio