De Put van Rauw is opnieuw het decor van de jeugdreeks. 

De Put van Rauw is opnieuw het decor van de jeugdreeks. © Tommy Maes

Put van Rauw opnieuw locatie voor opnames jeugdreeks 3Hz

Mol -

Het productiehuis De Mensen is deze maand opnieuw aan de slag in Mol-Rauw om opnames te maken voor de jeugdreeks 3Hz van Ketnet. De afgelopen twee jaar waren er ook al opnames geweest voor de reeks.

3HZ is een avontuurlijke Ketnet-reeks over vier vrienden. Via een walkman kunnen ze het verleden horen en komen ze terecht in een spannend avontuur. De reeks is een coproductie van De Mensen en Ketnet.

Verschillende scenes van de reeks zijn opgenomen in Mol-Rauw, onder meer aan de Put van Rauw en het kerkplein. Het eerste seizoen werd opgenomen in 2020, wat toen ook een van de eerste opnames was volgens de coronaregels. Ook vorige zomer waren er opnames van de reeks. Deze maand keert het productiehuis De Mensen terug voor nieuwe opnames aan de Put van Rauw. Het uitzicht over het prachtige meer vormt het decor.

De vorige twee jaar waren er al opnames aan het meer.

De vorige twee jaar waren er al opnames aan het meer. © Tommy Maes

De opnames vinden plaats van maandag 8 tot en met vrijdag 12 augustus, van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus en van maandag 22 tot en met woensdag 24 augustus, telkens tussen 8 en 18u. Op donderdag 18 augustus vindt er ook nog een opnamedag plaats op het kerkplein van Rauw. (mto)

De eerste twee reeksen van 3Hz kan je bekijken op www.ketnet.be/kijken/4/3hz, Lees hier ook het artikel van Gazet van Antwerpen over de eerste opnames van de reeks

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio