©  Twitter İstanbul Başakşehir

Turkije wenkt: Basaksehir zet net als Antwerp grote stap richting volgende ronde

Net als Antwerp heeft Basaksehir zijn heenmatch tegen Breidablik gewonnen met 1-3. In de laatste voorronde van de Conference League ligt dus wellicht een trip naar Turkije in het vooruitzicht.

yala

LEES OOK. Met de groeten van Radja: Antwerp wint in Lilleström na tweeklapper van Nainggolan

Danijel Aleksic leek wel een voorbeeld te nemen aan Nainggolan: de middenvelder van Basaksehir was de uitblinker van de avond met twee goals, de eerste én de laatste. Tussendoor vond ook Deniz Turuc de weg naar het doel. Viktor Karl Einarsson gaf de thuisploeg nog een sprankeltje hoop. Bij de bezoekers stonden ex-Anderlechtspelers Lucas Biglia en Stefano Okaka in de ploeg.

Waarom is dit nu van belang voor Antwerp? Als het volgende week op de Bosuil doorstoot tegen Lillestrom, dan volgt de play-offronde met als inzet een ticket voor de groepsronde van de Conference League. Daarin wordt de tegenstander de winnaar van het duel tussen Breidablik en Basaksehir. De speeldata van de play-offs: donderdag 18 (uit) en 25 augustus (thuis).

LEES OOK. IJsland of Turkije: Antwerp treft Breidablik of Basaksehir als het voorbij Lillestrøm geraakt in de Conference League

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio