De lokale dj Vince More draait op de Message Party 

De lokale dj Vince More draait op de Message Party © RR

De Message Party van KLJ Lier Zuid is terug

Lier -

De leden van jeugdbeweging KLJ Lier Zuid staan te popelen om eindelijk nog eens uit te pakken met hun feestweekend. Vrijdag en zaterdag organiseren ze hun bekende Message Party terwijl op zondag de barbecue wacht.

Filip Spoelders

“Het eerste weekend van augustus staat algemeen bekend als het feestweekend van KLJ Lier Zuid. De voorbije twee jaar kon ons feest echter niet doorgaan door de gekende boosdoener. Na deze verplichte break is de goesting daarom eens zo groot om er dit jaar een onvergetelijke editie van te maken”, geeft Maarten Van Looveren van de KLJ aan.

Vrijdagavond is de tent aan Tallaart de plek voor de befaamde Message Party. Via borden kunnen briefjes op authentieke wijze naar elkaar worden geschreven. Dit moet ongetwijfeld voor nieuwe vriendschappen zorgen.

Tijdens de fuif genieten de feestvierders van muziek van lokale dj’s zoals Vince More, maar ook van nationaal gekende dj’s zoals het trio van de Bromeo’s met 5napback, Lester Williams en Freaquency. De fuif begint om 21 uur. Kaarten aan de kassa kosten 8 euro.

Zaterdag gaat het evenement van KLJ Lier Zuid verder met een grootse barbecue en een bingoavond. Op het terrein is randanimatie voor jong en oud voorzien.

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio