De Johnny Ronaldobrug in Muizen. 

De Johnny Ronaldobrug in Muizen. © Dirk Vertommen

Bericht op sociale media zorgt voor onrust: “Maar Johnny Ronaldobrug in Muizen wordt niet afgesloten voor werken”

Muizen -

De Johnny Ronaldobrug in Muizen wordt vanaf volgende week niet afgesloten voor het verkeer. Dat bevestigt Fluvius. Volgens berichten op sociale media zou de brug een week lang niet bereikbaar zijn door werken van de stroomnetwerkbeheerder, maar dat blijkt niet het geval.

Een bericht dat de ronde doet op sociale media zorgt voor onrust in de Mechelse deelgemeente Muizen. Stroomnetwerkbeheerder Fluvius zou vanaf maandag 8 augustus namelijk de Johnny Ronaldobrug een week lang afsluiten voor alle verkeer. Die werf zou bovenop de werken aan de Leuvensesteenweg komen en zo voor nog meer verkeersproblemen zorgen in het dorp.

Maar volgens Fluvius is er geen sprake van het afsluiten van de brug. “Het klopt dat we in een straatje in de buurt werken hebben gepland, maar die zijn niet van die aard dat er straten of bruggen voor moeten worden afgesloten”, klinkt het bij de stroomnetwerkbeheerder. “We contacteerden ook de stad om na te gaan of er eventueel andere werken gepland staan, maar dat is niet het geval. We vermoeden dan ook dat het om een misverstand gaat.”

LEES OOK: Gebrekkige signalisatie op en rond Leuvensesteenweg zorgt voor verwarring, AWV belooft verbetering (svds)

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio