Vader gebruikt riemen om met zijn vijf kinderen te wandelen, maar krijgt kritiek: “Ze zijn mensen, geen honden” © Instagram

Vader gebruikt leiband om met zijn vijf kinderen te wandelen, maar krijgt kritiek: “Ze zijn mensen, geen honden”

Jordan Driskell krijgt veel kritiek te verduren sinds deze video van de Amerikaan viraal is gegaan. Daarop is zien hoe hij samen met zijn vijfling een wandeling maakt. Daarbij maakt hij gebruik van een veiligheidsharnas met riemen, zodat de kinderen te allen tijde veilig zijn. Al zijn niet alle kijkers opgezet met die beslissing.

Bron: Daily Mail, Today

“Kinderen zijn erg nieuwsgierig, ze willen weglopen en ontdekken”, verklaart Driskell. “Voor onze gemoedsrust maken we gebruik van riemen. Zo kunnen we zonder stress het huis verlaten en samen leuke dingen doen.” Toch weerklinkt er ook veel kritiek op hun manier van opvoeden. “Ze zijn mensen, geen honden”, valt onder meer te lezen in de reacties. “Heb niet zo veel kinderen als je de druk niet aankunt.”

Driskell trekt zich niks aan van de negatieve commentaren. “Op een gegeven moment hadden we een kinderwagen met zes zitplaatsen”, aldus de vader. “Maar die was gewoon te lomp en belachelijk om overal mee te nemen. Bovendien wandelen onze kinderen graag op drukke plaatsen. Met deze riem hebben ze die mogelijkheid én behouden we de controle. Ze vinden het fantastisch.”

BEKIJK OOK:

“Deze man verdient geen kinderen”: vader onder vuur na gefrustreerde reactie op gender reveal

Vader met baby in de armen grijpt moedig in wanneer gewapende man tankstation binnenstapt

Vader en zoon willen mama beetnemen, maar zij is hen te slim af

(kmlo)

Vastgoed

Jobs in de regio