©  AFP

Adil El Arbi en Bilall Fallah reageren op schrapping ‘Batgirl’: “Bedroefd en geschokt”

Productiehuis Warner Bros heeft beslist om Batgirl, de nieuwe film van regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah, niet uit te brengen. De regisseurs reageerden op het nieuws via sociale media: “We zijn bedroefd en geschokt door het nieuws, we kunnen het nog steeds niet geloven”.

sodb

LEES OOK. Warner Bros schrapt ‘Batgirl’ van Adil El Arbi en Bilall Fallah: “Zal op geen enkel platform verschijnen”

Warner Bros wou de film enkel op betaalzender HBO Max uitbrengen, maar die plannen zijn nu veranderd, waardoor Batgirl helemaal geschrapt wordt. Voor het productiehuis was de film nochtans een serieuze investering. Het initiële budget was voorzien op 75 miljoen dollar en bereikte uiteindelijk door de coronapandemie 90 miljoen dollar.

De twee regisseurs zijn niet blij met het nieuws en plaatsten hun reactie op sociale media. “Als regisseurs is het van cruciaal belang dat ons werk aan het publiek wordt getoond. Hoewel de film lang nog niet klaar was, wensen wij dat fans van over de hele wereld de kans hadden gekregen om de film zelf te zien en te omarmen. Misschien zal dat op een dag gebeuren”, schrijven ze.

LEES OOK. Wat na de klap van 90 miljoen voor Adil El Arbi en Bilall Fallah? “Geloof me, de komende jaren hebben ze voldoende werk”

#Batgirlforlife

In hun bericht bedanken ze ook iedereen die aan de film heeft meegewerkt. “Onze geweldige cast en crew hebben geweldig werk geleverd en zo hard gewerkt om de film tot leven te brengen. We zijn zo dankbaar dat we deel mochten uitmaken van dat team. Het was een voorrecht om te werken met fantastische acteurs zoals Michael Keaton, JK Simmons, Brendan Fraser, Jacob Scipio, Corey Johnson, Rebecca Front en vooral Leslie Grace, die Batgirl portretteerde met passie, toewijding en menselijkheid. #Batgirlforlife.”

En als extraatje schreef El Arbi bij zijn Instagrambericht: “En nu ga ik proberen te genieten van mijn huwelijksreis met mijn eigen superheld Loubna Khalkhali”.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio