André ziet hoe de lawaaierige metaalplaten naast zijn woning worden weggehaald. 

André ziet hoe de lawaaierige metaalplaten naast zijn woning worden weggehaald. © jw

Veel lof voor André, de positieve buur van Tomorrowland: “Volgend jaar blikjes kattenvoer voor Minoe”

Reet -

Het verhaal over André Van Espen (80) en zijn kat Minoe, de dichtste buren van de parkings en vooral het kampeerterrein Dreamville van Tomorrowland, was de voorbije dagen trending. André kreeg heel wat warme reacties van onze lezers voor zijn positieve instelling.

Terwijl een kraan en enkele heftrucks de laatste metalen rijplaten voor de vele duizenden auto’s op de parking van dansfestival Tomorrowland verwijderen, waagt Minoe zich stilletjes terug buiten. Minoe is de kat van André Van Espen die recht tegenover Dreamville woont.

De massa bezoekers en het ongewone lawaai zorgden ervoor dat Minoe zich wekenlang in huis onder een bijzettafeltje schuilhield. Toch reageerde haar baasje erg positief op het festival. Hij kreeg dan ook tonnen hartverwarmende reacties op onze Facebookpagina en ook in zijn mailbox belandde heel wat lovende kritiek.

LEES OOK. André (80) over derde grote uittocht Tomorrowland: “Iedereen is zo vriendelijk, maar blij dat onze kat zich nu terug buiten waagt”

Minoe hield zich wekenlang schuil onder een bijzettafeltje in de living

Minoe hield zich wekenlang schuil onder een bijzettafeltje in de living © jw

Rubber matten en bakjes kattenvoer

Dat André op zijn leeftijd nog zo’n jong hart heeft en iedereen zijn Tomorrowlandplezier gunt, viel in goede aarde. De lezers hebben zelfs een tip voor de metalen platen die André toch uit zijn slaap hielden als er auto’s passeerden. “De organisatoren zouden hier misschien beter rubber matten leggen.”

Een andere lezer heeft een voorstel voor de toekomstige bezoekers van Tomorrowland: “Koop bij de volgende editie bakjes kattenvoer voor Minoe en bezorg die aan André.”

De man is duidelijk opgezet dat hij zijn verhaal in de krant deed.

 (jw)

MEER OVER Uitgelicht

Aangeboden door onze partners

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Jobs in de regio