©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Oefenprogramma Telenet Giants Antwerp gekend: fandag op 18 september versus Groningen

Telenet Giants Antwerp heeft zijn huiswerk richting de voorbereiding van de campagne 2022-23 klaar. Komend seizoen moeten de Antwerpenaren in de BNXT League, de Beker van België en de FIBA Europe Cup (kwalificaties) aan de bak. Daarom verwelkomt Coach Ivica Skelin en zijn sportieve staf de spelersgroep op 15 augustus. Na de medische testen en het administratief werk vatten de trainingen op 18 augustus aan.

cpm

De Giants spelen hun eerste oefenmatch op 27 augustus in de Heylen Vastgoed Basket Campus (18 uur) tegen tweedeklasser Melsele. Tussen 2-4 september nemen de troepen van Skelin deel aan het toernooi van JL Bourg Basket in Frankrijk.

De overige drie oefenwedstrijden gaan door in de Heylen Vastgoed Basket Campus: op 11 september tegen London Lions (Groot-Brittannië), op 18 september (fandag) tegen het Nederlandse Groningen en op 21 september tegen Gladiators Trier uit Duitsland. Omdat Telenet Giants Antwerp deelneemt aan de kwalificaties van de FIBA Europe Cup (27 tot 30 september) wordt de wedstrijd van de eerste speeldag van de BNXT League, in de Lotto Arena tegen Oostende, uitgesteld naar 15 februari. De Giants presenteren de komende weken nog de resterende twee buitenlandse versterkingen.

Meer basketbal

MEER OVER Telenet Giants Antwerp

Vastgoed

Jobs in de regio