Het recyclagepark zal drie dagen per week op afspraak werken. 

Het recyclagepark zal drie dagen per week op afspraak werken. © Filip Spoelders

Recyclagepark van Boechout begint volgende maand met reservatiesysteem

Boechout -

Het aangekondigde reservatiesysteem voor het recyclagepark van Boechout gaat op donderdag 1 september van start. Vanaf dan moeten bezoekers die op woensdag, vrijdag en zaterdag langs willen komen een afspraak maken.

Filip Spoelders

Het recyclagepark, dat een onderdeel is van intercommunale Igean, zal echter met een zogenaamd hybride reservatiesysteem gaan werken. Dit betekent dat wie op dinsdag en donderdag langskomt geen afspraak moet maken.

Er wordt voor woensdag, vrijdag en zaterdag gekozen om te reserveren omdat dit de drukste dagen zijn. Door op afspraak te werken, zou er een betere spreiding van de bezoekers moeten zijn waardoor er minder lange wachtrijen ontstaan. De parkwachters zullen de bezoekers op die manier beter kunnen begeleiden.

Een afspraak maken, kan tot een half uur voor het geplande bezoek als het tijdslot nog vrij is. Per adres kunnen er tot maximum drie bezoeken op voorhand worden vastgelegd.

Reserveren kan nu al via igean.mijnrecyclagepark.be of op de website van Igean. Wie hulp nodig heeft, kan telefoneren naar 03/350.08.14.

Vastgoed

Jobs in de regio