©  @Crazy_Milanista

Fans wachten Charles De Ketelaere al tweede dag op rij op aan luchthaven in Milaan: “Zien of hij vandaag opduikt”

Nu de onderhandelingen tussen Club Brugge en AC Milan afgerond zijn, wordt in Milaan gewacht op Charles De Ketelaere. Hij zou daar vandaag landen om er (allicht morgen) zijn medische tests af te leggen en woensdag een eerste keer mee te trainen. De die hard fans van Milan namen geen risico en staan de Rode Duivel al sinds gisteren op te wachten om als eerste een glimp van hun nieuwe goudhaantje op te vangen.

Michael Van Damme

Charles De Ketelaere is nu al hot in Milaan. AC Milan telde liefst 35 miljoen euro neer voor het 21-jarig jeugdproduct van Club Brugge en daarmee is hij de duurste inkomende transfer sinds de Braziliaan Lucas Paquetá medio 2019, die toen een vergelijkbaar bedrag kostte. De Ketelaere zal een vijfjarig contract tekenen in de modestad.

De tifosi van AC Milan die als allereerste een glimp willen opvangen van hun nieuwe goudhaantje vatten vandaag voor de tweede dag op rij post aan de Milanese luchthavens.

Op Twitter postte een van hen vanmorgen vroeg al een foto van wachtende supporters met als mededeling dat ze op dag twee hoopten CDK eindelijk te zien te krijgen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Club Brugge

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL