© ATV

Update: Blessing Eleke verlaat Beerschot voor Japanse Kashima Antlers

Blessing Eleke vertrekt zoals verwacht bij Beerschot. De 26-jarige Nigeriaan gaat zijn geluk beproeven bij Kashima Antlers in Japan. Nadat de Japanse club maandag al met een statement kwam, bevestigt Beerschot vrijdag het vertrek via sociale media.

yala, dsvn

De clubs hebben een akkoord bereikt voor een definitieve transfer en Kashima Antlers kwam zelfs al met een officiële aankondiging op 1 augustus. Eleke moet wel nog naar Japan afreizen om zijn medische en fysieke testen af te leggen. Daarna kan hij zijn handtekening zetten. Dat lijkt nu op orde te zijn, want vrijdag kwam Beerschot met een statement dat de spits vertrok.

Bij Kashima Antlers zal Eleke in de spits de concurrentie aangaan met ex-STVV’er Yuma Suzuki.

Eén goal

Eleke zat sinds de zomer van 2020 bij Beerschot, maar kon er nooit echt doorbreken. Hij speelde er uiteindelijk 23 wedstrijden, met één goal (op 28 februari 2021 tegen Moeskroen). Het voorbije seizoen werd hij verhuurd aan het Turkse Genclerbirligi. Sinds zijn terugkeer trainde Eleke weer mee en ging hij zelfs mee op zomerstage naar Garderen, maar heel de tijd wist hij al dat er voor hem geen toekomst meer was bij Beerschot. Ondertussen zoekt de club nog naar aanvallende versterking.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio