Will Smith op trouwfeest van Adil El Arbi en Loubna Khalkhali in Tanger: “Bedankt ‘brother’ Will”

Het koppel trouwde vorig jaar al voor de wet, maar het echte feest barst dit weekend los in het Marokkaanse Tanger. Regisseur Adil El Arbi (34) en journaliste Loubna Khalkhali (30) vieren de liefde in aanwezigheid van een heleboel gasten, waaronder enkele BV’S. En zelfs niemand minder dan Hollywoodacteur Will Smith (53) stapte voor de gelegenheid op het vliegtuig richting het Noorden van Marokko. “We zijn zo gezegend om jou als eregast op ons Marokkaans trouwfeest te mogen verwelkomen”, post Adil op Instagram.

In 2021 stapten Adil en Loubna al in het huwelijksbootje. Het paar trouwde voor de wet in het districtshuis van Hoboken. Maar corona maakte een groot feest toen onmogelijk. Dit weekend worden die festiviteiten ingehaald “in de stad van onze (groot)ouders”, schrijft Loubna op Instagram.

En dat feest van de liefde wil niemand missen. Ook Amerikaans acteur Will Smith wou er maar al te graag getuige van zijn. Smith leerde El Arbi kennen toen ze samen Bad Boys For Life filmden. De regisseur deelde in 2020 al mee aan deze krant dat hij een goede band heeft met de Hollywoodacteur. “Beslist. We zijn ook al bij Will thuis geweest. Het was er bijzonder gezellig met zijn vrouw Jada (Pinkett, ook actrice, red.) en zijn kinderen”, klonk het toen.

Op Instagram post Adil heel blij te zijn met de komst van Smith. “Bedankt ‘brother’ Will om naar ons magisch Marokkaans huwelijk te komen. We zijn zo gezegend om jou als eregast te hebben”, klinkt het.

LEES OOK. Adil El Arbi trouwt in Hoboken, De Wever geeft toespraak: “Wat je aan gel verloren hebt, heb je aan zelfvertrouwen gewonnen”

Naast de opvallende verschijning van Will Smith sieren ook heel wat BV’s de gastenlijst in Tanger. Onder meer journalist Rudi Vranckx, Matteo Simoni, Eline De Munck en collega-regisseur Michaël R. Roskam zijn van de partij.(tsjs)

LEES OOK. Will Smith verontschuldigt zich bij Chris Rock, maar ook bij eigen gezin: “Jada had daar niets mee te maken”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER