©  ISOPIX

Club Brugge én Antwerp volgen Jurgen Ekkelenkamp

Belandt Jurgen Ekkelenkamp (22) straks in België? De twee kapitaalkrachtigste clubs van het land tonen alvast interesse in de Nederlandse middenvelder van het Duitse Hertha Berlijn.

dvd, ybw, thst

Antwerp polste eerder deze zomer al naar Ekkelenkamp. In zijn eerste Bundesliga-seizoen, nadat hij overgekomen was van Ajax, kon de Nederlander maar moeilijk doorzetten en daar dacht de Great Old van te kunnen profiteren.

De Duitsers vroegen echter te veel en leken niet van gedacht te zullen veranderen. Nu is de situatie tóch gewijzigd en kan hij voor zo’n 6 miljoen plus bonussen vertrekken. Op de Bosuil staat hij nog altijd op de lijst, al zijn momenteel andere posities dringender.

Maar Club Brugge, de andere geïnteresseerde partij, heeft sowieso ook een voorsprong op Antwerp. De voorkeur van de speler gaat voorlopig uit naar blauw-zwart, onder meer door de Champions League.

Met Casper Nielsen kwam er al een nieuwe middenvelder, maar de kans bestond altijd dat er nog één zou komen. Daarom hield Club tot nu toe ook het dossier van (de dure) Sander Berge in de gaten.

LEES OOK. Antwerp staat dicht bij Drita-winger Muja

Vastgoed

Jobs in de regio