Chillen aan de Krankhoeve tijdens Krank. © Erik Van Eycken

Krank gaat voor knallende beats van lokale Dj’s: “Vreemd om zeggen, maar corona heeft ons geholpen”

Bonheiden -

Op zaterdag 30 juli 2022 vindt de vierde editie plaats van het festival Krank in Bonheiden. Lokale Dj’s zorgen vanaf 16 uur voor knallende beats.

Erik Van Eycken

Domein Krankhoeve wordt opnieuw omgetoverd tot een festivalterrein voor deze nieuwe editie van Krank. Naast het dansgebeuren zijn er loungezetels en werd een extra veilige omheining gemaakt.

Krank neemt je een hele avond mee met de beste Dj-sets uit de regio. Op het programma: Funktastix, Meanbeatz, Baev, Kyte en Dash. “We hopen ook op volk uit omliggende gemeenten en regio’s. We willen groeien”, zegt medeorganisator Pascal Vercammen.

Krank is een organisatie van de dienst Sport en Jeugd Bonheiden. De opbrengst gaat naar de deelnemende verenigingen.

Pascal Vercammen tijdens Krank 2021. © Erik Van Eycken

Loungezetels

Vanaf 16u is iedereen welkom om te genieten van de muziek van de lokale Dj’s of te chillen in de lounge met een hapje of een drankje. De eerste 75 bezoekers krijgen een drankkaart ter waarde van 10 euro aan 5 euro. “We zijn inmiddels geëvolueerd. Door corona hebben we vorig jaar loungezetels geïntroduceerd en dat werkte. Vreemd om zeggen, maar corona heeft ons geholpen. Onze werkgroep heeft niet geaarzeld de loungezetels ook dit jaar te voorzien”, zegt Vercammen. Er werd ook een extra veilige omheining gebouwd. (evb)

Het festival vindt voor de vierde keer plaats. © Erik Van Eycken

Meer info over Krank kan je vinden op de website en Facebookpagina van Sport & Jeugd Bonheiden

MEER OVER DOEN!-tips Mechelen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio