Tal van BV’s naar Marokko voor huwelijksfeest van Adil El Arbi en Loubna Khalkhali

Regisseur Adil El Arbi viert zaterdag zijn huwelijk met VRT-journaliste Loubna Khalkhali in de Marokkaanse stad Tanger. Eind vorig jaar trouwden ze al voor de wet in Antwerpen. Verschillende bekende gasten vliegen naar Tanger voor de bruiloft.

LEES OOK. Adil El Arbi trouwt in Hoboken, De Wever geeft toespraak: “Wat je aan gel verloren hebt, heb je aan zelfvertrouwen gewonnen”

Adil en Loubna hebben naast hun dichte familie ook enkele bekende Vlaamse gasten uitgenodigd voor hun huwelijk in Marokko. Onder anderen Matteo Simoni, Loredana Falone, Rudi Vranckx, Eline De Munck en Michaël R. Roskam staan op het lijstje. Eline De Munck deelde al een paar foto’s op Instagram, waarop ze haar reis naar Tanger in beeld brengt.

(Lees verder onder de foto’s)

Eline en Michaël. ©  Instagram

 ©  Instagram

 ©  Instagram

 ©  Instagram

Eerste glamoureuze trouw

Zo’n acht maanden geleden, op 18 december 2021, huwde het koppel voor de wet in Antwerpen. Het was een dag vol glamour, El Arbi arriveerde in een zwarte Range Rover, zij in een witte Mini. Opvallend, de twee kregen ook bezoek van Antwerps burgemeester Bart De Wever, hij was gastspreker op de plechtigheid.

LEES OOK. “Ik wil mensen die niet gehoord worden een stem geven”: wie is Loubna Khalkhali, de kersverse echtgenote van Adil El Arbi?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 AVW

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER