©  Twitter Lillestrom

Antwerp naar Noorse Lilleström in volgende voorronde Conference League

Royal Antwerp FC ontmoet in de derde voorronde van de Conference League Lillestrom uit Noorwegen. De Noren schakelden met gemak het Finse SJK uit. Antwerp klaarde de klus in Kosovo.

tsfn, jswk

LEES OOK: Antwerp maakt het af in Kosovo! Uitgerekend Krasniqi breekt de ban tegen Drita

Lillestrom won de heenmatch in Finland met 0-1, de terugmatch in Noorwegen was al helemaal een eitje: 5-2. Daarmee staat de vierde uit de Noorse Eliteserien in de derde voorronde van de Conference League.

Antwerp trekt op donderdag 4 augustus, volgende week al, naar Noorwegen. De terugwedstrijd op de Bosuil gaat door op donderdag 11 augustus. Als Antwerp het haalt van de Noren wacht nog de play-off alvorens het naar de groepsfase van de Conference League mag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Anderlecht neemt het op tegen het Estse Paide Linnameeskond, dat gisteravond net als vorige week 0-0 gelijk speelde tegen het Armeense Ararat-Armenia FC. Het kwam tot strafschoppen en daarin toonden de Esten zich het koelbloedigst.

Vastgoed

Jobs in de regio