© Google

Aldi in Coveliersstraat krijgt make-over en sluit tijdelijk de deuren, heropening in najaar 2024

Berchem -

De Aldi-winkel in de Coveliersstraat op de hoek met de Belpairestraat sluit vanaf zaterdag 30 juli tijdelijk de deuren. De Aldi-winkel wordt in een nieuw jasje gestoken. Die vernieuwing maakt deel uit van de renovatie van de oude industriële site, beter bekend als de Albert Building.

De Aldi-winkel in de Coveliersstraat bestaat intussen meer dan 15 jaar. Drie jaar geleden werd de winkel nog al eens gerenoveerd maar nu krijgt die dus een complete make-over, samen met de volledige site.

Om die vernieuwing mogelijk te maken, sluit de supermarkt vanaf zaterdag 30 juli om 19u tijdelijk de deuren. De werken zelf gaan op 8 augustus van start. De winkel zal vernieuwd en uitgebreid worden. In totaal wordt de supermarkt ongeveer een derde groter dan de huidige oppervlakte.

Een vernieuwing is nodig omdat de huidige winkel niet langer aan de verwachtingen van de klant doet, zo laat Aldi weten.

Boven de Aldi-winkel komen nog 74 appartementen en er worden op de site ook drie kantoorruimtes voorzien. Klanten van de winkel zullen na de vernieuwing gebruik kunnen maken van het eerste niveau van de ondergrondse parkeergarage.

De heropening van de nieuwe winkel staat momenteel gepland voor de tweede helft van 2024. In tussentijd kunnen klanten terecht in de naburige Aldi-winkel aan de Lange Lozanastraat.

Simulatiebeeld van het vernieuwde gebouw.

Simulatiebeeld van het vernieuwde gebouw. © rr

 evw

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio