©  Belgian Cycling

De selecties voor het EK wielrennen: Yves Lampaert en Rune Herregodts combineren tijdrit met wegrit, Lotte Kopecky speerpunt bij vrouwen

Yves Lampaert en Rune Herregodts zullen op de Europese kampioenschappen in München zowel de tijdrit als de wegrit rijden. Dat maakte Belgian Cycling woensdag bekend. In de wegrit hebben Lampaert en Herregodts het gezelschap van Dries De Bondt, Aimé De Gendt, Tim Merlier, Edward Theuns, Dries Van Gestel en Bert Van Lerberghe.

Bron: BELGA

De wegrit wordt zondag 14 augustus gereden, de tijdrit woensdag 17 augustus. Die dag werken ook de vrouwen de 24 kilometer lange opdracht tegen de klok af. Voor België doen Sara Van de Vel en Julie Van de Velde dat. Van de Vel rijdt alleen de tijdrit, Van De Velde start zondag 21 augustus ook in de wegrit, net als Sanne Cant, Alana Castrique, Belgisch kampioene Kim De Baat, Valerie Demey, Lotte Kopecky, Lonne Meertens en Jesse Vandenbulcke.

Het EK vindt plaats in het kader van de tweede editie van de European Championships. Van 11 tot 21 augustus vinden in München ook de EK’s atletiek, turnen, roeien, kano-kajak, muurklimmen, beachvolleybal, tafeltennis en triatlon plaats.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio