In de woning van de vrouw werden speed, xtc-pillen, verschillende gsm-toestellen en weegschalen en een kleine hoeveelheid cash geld aangetroffen. © Politie Antwerpen

56-jarige vrouw dealt drugs vanuit haar woning: “Niet de eerste keer dat ze daarvoor in cel belandt”

Antwerpen, Merksem -

De Antwerpse politie heeft zondag aan de Bikschotelaan een dealer op heterdaad betrapt. De vrouw verkocht drugs vanuit haar woning. Ze was geen onbekende voor de politie. Ook aan het Stadspark en in Merksem konden jonge dealers worden gevat.

nelo

Het wijkondersteuningsteam (WOT) Oost controleerde op zondag ter hoogte van een woning op de Bikschotelaan. De agenten stelden vast hoe een man drugs kocht van een bewoner. “De koper had speed en een kleine hoeveelheid cannabis gekocht”, vertelt politiewoordvoerder Willem Migom. “In de woning van de vermoedelijke dealer werd nog eens speed, xtc-pillen, verschillende gsm-toestellen en weegschalen en een kleine hoeveelheid cash geld aangetroffen.”

De verkoopster bleek goed gekend bij de politie. “De 56-jarige vrouw zat al verschillende gevangenisstraffen uit en werd opnieuw overgebracht naar een politiecel in afwachting van haar voorleiding. Ze werd aangehouden”, zegt Migom.

8 dosissen cocaïne

Het wijkteam van Merksem controleerde zaterdagavond twee jongeren in het Wildertpark. Toen de politie het duo wilde controleren, zette een van hen het op een lopen, onderweg wierp hij iets weg. “Het voorwerp werd gerecupereerd, het ging om acht dosissen cocaïne.” De 18-jarige werd erbij gehaald en kon gearresteerd worden. Hij werd na verhoor voorgeleid bij de onderzoeksrechter en werd aangehouden.

De 18-jarige dealer probeerde tijdens zijn vlucht 8 dosissen cocaïne weg te gooien. © Politie Antwerpen

Het WOT Centrum onderschepte vrijdagavond een man op een step die net hasj had gekocht in de omgeving van het Stadspark. “De verkoper kon geïdentificeerd worden en er werd een huiszoeking uitgevoerd in de Lange Herentalsestraat. Er werden cannabis, hasj en een kleine hoeveelheid cash in beslag genomen. De 21-jarige verdachte werd gearresteerd, voorgeleid en is vrij onder voorwaarden”, aldus de politie.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio