Adele start dit najaar met ‘Weekends with Adele’, de concertreeks in Las Vegas die ze begin dit jaar afblies. ©  AFP

Adele kondigt nieuwe data aan voor concerten in Las Vegas

Tweede keer, hopelijk goede keer. Adele (34) kondigde maandag op sociale media de nieuwe data aan van de concertreeks in Las Vegas die ze begin dit jaar op het nippertje afblies. “Woorden kunnen niet uitdrukken hoe blij ik ben dit eindelijk met jullie te kunnen delen”, begon ze haar post. “Mijn hart brak toen ik deze shows moest afzeggen.”

Wout Desmytere

Weekends with Adele zal van november tot maart 2023 te zien zijn in het gekende theater The Colosseum. De plotse beslissing om de concerten te annuleren - Adele kondigde het nieuws pas 24 uur op voorhand aan - bracht veel kritiek met zich mee. “Ik weet dat sommigen onder jullie dit een gruwelijke beslissing van me vonden”, schreef de zangeres, “en dat zal me altijd spijten. Maar ik beloof jullie dat het de juiste was.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Volgens Adele stond de show destijds immers nog niet op punt, maar is ze intussen helemaal klaar. “Ik kijk er al zo lang naar uit om elke week bij jullie te zijn in zo’n intieme ruimte. Ik ga jullie het beste van mezelf geven. Bedankt voor jullie geduld. Ik hou van jullie.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER