Dj Kat en Dries Mertens bouwen zweterig feestje op Tomorrowland, Kat toont liefde voor Napels met truitje

Kat Kerkhofs, ofwel dj Kat, deed zondag de hoge temperaturen in de Rave Cave op Tomorrowland nog stijgen. Haar set werd gesmaakt door het publiek, waaronder haar man Dries Mertens, die duidelijk zin had in een feestje. Zondag werd bekend dat hij zijn ploeg SSC Napoli definitief zal verlaten.

edb

Dj Kat mocht aantreden op een van de kleinste podia van Tomorrowland, maar ook een van de gezelligste. En een van de zweterigste, zeker bij meer dan dertig graden. Maar dat kon Kat en Dries niet deren: zij draaide schijven als Hoe het danst en All I Want for Christmas, hij stond achter de dj-tafel of voor het podium en stopte geen moment met springen. Behalve dan voor fans die een selfie vroegen. Het was de tweede keer dat Kat mocht draaien op Tomorrowland, na haar debuut in 2019.

Het was een speciale dag voor Dries en Kat. Zondag werd bevestigd dat Mertens na negen jaar opstapt bij SSC Napoli. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat het koppel zal vertrekken uit Napels, de stad die ze jarenlang hun thuis noemden. Kerkhofs droeg als eerbetoon aan de Italiaanse stad en haar bewoners een Napels-truitje tijdens haar set. Bij een foto op Instagram schreef ze achteraf: “Napels, de liefde van mijn leven”. Honderden Italiaanse supporters lieten liefdevolle reacties achter onder de foto.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER