Lorien en Olivier schrijven hun culinair verhaal met Amor Por La Comida. © Filip Spoelders

Cateraar van Amor Por La Comida opent nu ook delicatessenzaak in Lint: “Steeds op zoek naar nieuwe smaken”

Lint, Lier -

Olivier Van Sebroeck en Lorien De Belder uit Lier hebben met Amor Por La Comida voortaan hun eigen delicatessenwinkel in Lint. “De zaak is een uitbreiding op onze catering en ontbijtservice, die blijven doorlopen”, zeggen ze.

Filip Spoelders

Amor Por La Comida bevindt zich in het pand waar tot voor kort wild- en gevogeltespecialist Tok-Tok zat. “Tijdens onze catering op privé- en bedrijfsfeesten kregen we dikwijls de vraag van klanten waar ze onze bereidingen nog kunnen proeven. Aangezien we onze gerechten thuis maken, konden we niet meteen een antwoord geven. Daarom gingen we op zoek naar een pand om een winkel te openen naast onze catering en foodtruck van Amor Por La Comida. Toen we vernamen dat de zaakvoerder van Tok-Tok ging stoppen, zagen we een mooie kans”, vertellen Olivier en Lorien.

Het koppel heeft dus al heel wat ervaring wat betreft het culinair verwennen van klanten. Olivier werkte als chef reeds bij Nuance in Duffel, bij Bistro Vintage in Kontich en bij restaurant Puro.

Tapas en ontbijt

“Bijna vier jaar geleden zijn we begonnen met onze catering en foodtruck voor feesten. Tijdens corona schakelden we over naar het aan huis brengen van tapas en ontbijtmanden. Dat liep erg goed, dus hebben we beslist om het verder te zetten. Om onze zaak nog meer naamsbekendheid te geven, is er nu ook de delicatessenzaak.”

De klanten kunnen in Lint terecht voor hun dagelijkse charcuterie, belegde broodjes en nog veel meer. “We breiden ons assortiment uit met verse salades en bereidingen. Uiteraard zijn er onze diverse tapas, maar ook het aanbod van Spaanse specialiteiten, zoals hammen en salami’s, wordt nog ruimer. We gaan steeds op zoek naar nieuwe en verrassende bereidingen. Onze salades wisselen geregeld. Zo is onze Spaanse rundssalade momenteel een aanrader.”

De delicatessen worden verder aangevuld met onder andere verschillende wijnen, een eigen gin en truffelchips.

“Ons verhaal van Amor Por La Comida is nu compleet. Met een foodtruck, een BBQ-trailer, onze veelzijdige catering en de winkel hebben we een gevarieerd aanbod, terwijl het voor ons erg afwisselend blijft. Dat alles maakt het vrij zwaar, maar het is wel heel plezant.”

Amor Por La Comida is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 18u en op zon- en feestdagen van 8 tot 13u. Bestellen kan in de winkel of op de website.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio