Transfersaga blijft nog even aanslepen: Milan heeft nog geen akkoord voor transfer Charles De Ketelaere

Het zijn de dagen of misschien zelfs uren van de waarheid voor Charles De Ketelaere (21). De aanvaller van Club Brugge heeft zijn zinnen op een transfer naar Milan gezet, waar een contract van vijf jaar voor hem klaarligt. Voor woensdag zal het niet meer zijn, maar Maldini heeft de transfer van CDK nog lang niet opgegeven.

dvd

De onderhandelingen op clubniveau slepen nu al even aan, waardoor hij wat nerveuzer wordt, en hetzelfde geldt voor het bestuur van de Italiaanse kampioen. En dus besliste technisch directeur Paolo Maldini om zelf naar België af te zakken in de hoop de deal te kunnen afronden.

De voormalige verdediger/vedette en zijn rechterhand Frederic Massara stapten vandaag op het vliegtuig om samen te zitten met de Brugse directie. Ze hebben wel nog een kloofje te dichten willen ze Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert overtuigen, want zij wachten nog altijd op een bod van circa 35 miljoen euro. Na de overname door RedBird Capital kunnen ze in Milaan niet zeggen dat ze dat bedrag niet op tafel kunnen leggen, maar ze hebben nog andere transferprioriteiten – een middenvelder bijvoorbeeld – en willen dus niet overbetalen. Toch toont Maldini nu dat het menens is door naar ons land te komen. De Ketelaere ziet het graag gebeuren. Hij traint voorlopig gewoon mee bij Club, maar hoopt dat de zaak snel beklonken wordt.

Maar dat zal in ieder geval niet meer voor woensdag zijn. Maldini blijft voorlopig nog wel onderhandelen met Club Brugge om te kijken of de kloof tussen vraag en aanbod kan gedicht worden.

Paolo Maldini. ©  ISOPIX

MEER OVER Club Brugge

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL