Officieel: Deen Nicolas Madsen is achtste aanwinst voor Westerlo

De transferteller van Westerlo staat op acht. Nicolas Madsen (22) wordt zoals eerder aangekondigd de volgende aanwinst voor de Kemphanen. De verdedigende middenvelder komt over van de Deense vice-kampioen FC Midtjylland.

sks

Promovendus Westerlo was deze zomer al heel actief op de transfermarkt en voegt daar in de laatste week voor de start van de competitie nog een achtste aanwinst aan toe: Nicolas Madsen, een 22-jarige verdedigende middenvelder. De speler legde intussen al fysieke en medische testen af, woensdagavond kwam de officiële bevestiging van de club.

Madsen debuteerde op z’n 18de voor de eerste ploeg van FC Midtjylland en kwam 41 keer in actie voor de Deense topclub. In het seizoen 2020-2021 deed hij dat zelfs vier keer in de Champions League.

Het voorbije seizoen werd Madsen verhuurd aan het Nederlandse Heerenveen. Voor de Friese club stond hij 28 keer tussen de lijnen, waarvan 22 keer als basisspeler. De rijzige middenvelder (1m93) kwam in juni nog uit voor de nationale ploeg onder 21.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KVC Westerlo

MEER OVER VOETBAL

Vastgoed

Jobs in de regio