©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Kenny Thompson mikt met Nijlen op minstens veertig punten: “We zijn zeker niet verzwakt”

Ook het Nijlen van trainer Kenny Thompson startte vanavond aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Bijna de hele kern was aanwezig, ook Jef Luyten die vorig seizoen lang geblesseerd was. “We mikken dit seizoen op minstens veertig punten”, sprak Thompson.

givl

“Ik ben blij dat we eraan kunnen beginnen, ook al is het warm”, sprak Thompson. “Nu goed, ik ben sowieso geen trainer die er vanaf de eerste dag de pees oplegt. En in deze warme omstandigheden was dat sowieso ook niet mogelijk geweest. Na het lange vorige seizoen hebben de spelers wat extra vakantie gehad, maar ik heb hen ook een loopschema meegegeven. Hopelijk hebben ze dat gevolgd.”

Thompson kon op de eerste training ook enkele nieuwelingen verwelkomen. “Met Bert Tuteleers en Wannes Haemels is er wel wat ervaring vertrokken, maar met Robin Vollon, Gianni van den Buijs en Griffin Vets kwamen enkele jongeren in de plaats. Bovendien is Jef Luyten bijna weer fit. Die heeft vorig seizoen lang niet kunnen spelen. Ik denk dat we niet verzwakt zijn.”

De Nijlense voorbereiding oogt in elk geval best pittig. “Donderdag staat de Beker van Groot-Nijlen al op het programma, volgende dinsdag oefenen we op Ranst en volgende zaterdag is er de match voor de Beker van België tegen Wijnegem. Als we die winnen, mogen we nadien spelen op het veld van Lokeren-Temse. Dat is toch iets om naar uit te kijken.”

Thompson is ook duidelijk over de ambitie van de club. “Na een geweldige heenronde en een slechte terugronde eindigden we vorig seizoen op 41 punten. Dat zou ook nu de ambitie moeten zijn. En als we minder tegengoals slikken, denk ik dat we zelfs 45 punten kunnen halen.”

Vastgoed

Jobs in de regio