©  ISOPIX

Bayern-baas Oliver Kahn bevestigt deal met Barcelona over transferprijs Lewandowski

Olivier Kahn, topman bij Bayern München, heeft bevestigd dat hij een overeenkomst met FC Barcelona heeft over de transferprijs van Robert Lewandowski. Duitse media berichtten zaterdagochtend al over de transfer. Met de deal zou zo’n 45 miljoen euro gemoeid zijn, plus nog eens 5 miljoen euro aan bonussen.

Bron: BELGA

“Hoewel we voorlopig enkel een mondeling akkoord hebben, wordt er hard gewerkt aan de overeenkomst”, vertelde Kahn aan het Duitse dagblad Bild. Volgens andere Duitse media zou het gaan om een contract van vier jaar. Lewandowski zou zaterdag nog naar Spanje vliegen om de transfer te finaliseren.  

Het contract van Lewandowski in München liep nog tot eind juni 2023. Bayern wilde die overeenkomst met slechts één seizoen verlengen, een voorstel waar Lewandowski niet mee akkoord ging. Ook over de loonvoorwaarden werd geen compromis bereikt. 

Ook voor Barcelona was de transfer niet evident. De club verkeert in financiële problemen en heeft een torenhoge schuldenberg. Hoe dan ook meldden diverse media dat de Catalanen deze transfer zouden kunnen afronden.

Vastgoed

Jobs in de regio