Ellis en Doran met bruidsmeisjes Avelin (9) en Vive (6), de dochters van Doran en plusdochters van Ellis. 

Ellis en Doran met bruidsmeisjes Avelin (9) en Vive (6), de dochters van Doran en plusdochters van Ellis. ©  kristin matthyssen

Artiestenkoppel trouwde vorige week in Ibiza en nu in Zandhoven

Zandhoven -

Veel showbizzfotografen en ook wel wat collega-artiesten vrijdag voor het gemeentehuis van Zandhoven. Artiestenkoppel Ellis (Elke Taelman) en Doran (Georges Darmoise) trouwden er voor de wet. Vorige week hadden ze al een romantische ceremonie in Ibiza, waardoor ze hun trouwringen al droegen toen ze in de paardenkoets arriveerden.

Kristin Matthyssen

Doran (52) is afkomstig van Kapellen, Elke Taelman (35) - bekend als Ellis - is afkomstig van Lier. Ze wonen samen in Pulle. Vorig jaar al raakte bekend dat het zangduo gaat trouwen. Doran won in 1995 de Soundmixshow op vtm, Elke in 2012 de Muziekklas op Radio 2.

“We leerden elkaar backstage kennen tijdens een optreden in het Casino van Middelkerke in 2016”, herinnert de bruidegom zich nog goed. Zijn twee dochters Avelin (9) en Vive (6) schitterden als bruidsmeisjes.

Het stralend bruidspaar. 

Het stralend bruidspaar. ©  kma

Ook Ellis zag er prachtig uit en poseerde vriendlijk voor de fotograferen van ‘de boekskes’, die aanwezig waren. Ook enkele fans kwamen foto’s nemen.

Doran werkte vroeger als buitenwipper in discotheken, en dat is hem nog aan te zien. Hij ziet er nog heel afgetraind en patent uit. Je merkt niet dat hij zeventien jaar ouder is dan Ellis. “Wij voelen ons even oud”, zegt Ellis, die het tof vond dat enkele collega-artiesten hen aan het gemeentehuis van Zandhoven stonden op te wachten. Zoals zangeres Lissa Lewis, Chris en Frank van De Melando’s en Rikkert Van Dijck.

Lissa Lewis voor een oude Mustang. 

Lissa Lewis voor een oude Mustang. ©  kma

Burgemeester Luc Van Hove (CD&V) had het druk, want Doran en Ellis waren het tweede bruidspaar al dat hij vrijdag in het echt moest verbinden. Nadien trok het koppel naar Lier voor een boottochtje op de Nete met de Moedige Bootvissers. Het avondfeest ging door in De Schuur in Oelegem. “Allemaal in openlucht”, vertelde Doran. “Met een optreden van de Prins Jr. Band”, voegt Ellis er nog aan toe. “De zoon van Bobby Prins.” Of ze zelf ook samen een nummer gaan zingen? “Dat weten we nog niet!”

Burgemeester Van Hove groet het bruidspaar. 

Burgemeester Van Hove groet het bruidspaar. ©  kma

Er waren veel fotografen aanwezig. 

Er waren veel fotografen aanwezig. ©  kma

 

 ©  kma

De fans. 

De fans. ©  kma

 

 ©  kma

Vastgoed

Jobs in de regio