©  BELGA

Kristof Michiels tot 2024 coach van Kangoeroes Mechelen

Kristof Michiels (39) verlengde zijn contract bij Kangoeroes Mechelen tot 2024. De Leuvenaar debuteerde vorig seizoen als hoofdcoach bij de Maneblussers en leidde de Kangoeroes naar de tweede plaats en titelfinale. Hij werd meteen verkozen tot Coach van het Jaar in de BNXT League.

Patrick Ceulemans

Kristof Michiels had nog een contract voor de komende campagne. Kangoeroes Mechelen brak die verbintenis open en verlengde die tot 2024. De volgende twee seizoenen blijft de ex-assistent-coach van Limburg United en Spirou Charleroi dus de sportieve baas van de Mechelse club.

Het komend seizoen viert vice-kampioen Kangoeroes Mechelen ook zijn Europees debuut. Donderdag 14 juli kent het ook zijn tegenstanders in het kader van de groepsfase van de FIBA EuroCup. De volgende dagen zal het ook de eerste versterkingen vrijgegeven. Dat zullen, op waarschijnlijk één Belg na, vooral buitenlandse transfers zijn. Belgen als Domien Loubry, Jonas Foerts, de revaliderende Belgische Speler van het Jaar Wen Mukubu, Mattias Palinckx, Jo Van Buggenhout en Joppe Mennes liggen immers nog allemaal onder contract. Van Antwerp Giants kwam al Godwin Tshimanga over. De 21-jarige 2m02 grote power forward zal met een dubbele licentie uitkomen voor tweedeklasser Guco Lier en eersteklasser Kangoeroes Mechelen.

Vastgoed

Jobs in de regio